Започна сезонът на активните строителни дейности – време е да топлоизолираме!

Топлоизолация от Кнауф

За да постигнете максимален комфорт в своя дом през цялата година, трябва да обърнете сериозно внимание на стайната температура, която поддържа Вашето жилище и през четирите сезона. Статистиките сочат, че оптималната температура в затворено помещение е ключов фактор за здравето на обитаващите, защото от нея зависи и чистотата на въздуха.

Разбира се, в топлите пролетни и летни дни, честото проветряване е решение за подобряване качеството на въздуха и, респективно, регулиране на температурата. През останалите,по-студени сезони, обаче, това „охлаждащо“ решение не работи така ефективно. За да не рискувате да достигнете до момента, в който се питате какъв компромис да направите, ние Ви препоръчваме да се доверите на качествената топлоизолация!

Топлоизолацията ще Ви гарантира постоянна и оптимална стайна температура през цялата година, без да се притеснявате, че когато се приберете у дома ще заварите парник през лятото, или иглу през зимата.

Knauf Insulation поставя качеството на топлоизолацията на първо място.

Поради тази причина, в основата на предлаганото от нас решение за фасадна топлоизолация поставяме каменната минерална вата, в производството, на която компанията има повече от 40 годишен опит.

Нашата каменна вата:
  • Подсигурява поддържане на желаната температура във Вашия дом:

Защитава от студ и от бързо изстиване на помещението след спиране на отоплението през зимата

Защитава от навлизането на топлината (отвън) във вътрешността на сградата през лятото

  • Възпрепятства появата на мухъл.
  • Дава сигурност, че Вашата фасадна изолация ще запази външния си вид независимо от метеорологичните  условия. (каменната вата е с постоянство на размерите при големи температурни амплитуди)
  • Намалява сметките за отопление и охлаждане значително.
  • Осигурява уединение и спокойствие – вече няма да чувате гръмогласните съседи.
  • Гарантира вашата пожаробезопастност.
  • Няма “срок на годност”. Каменната минерална вата е дълговечна – тя “живее” през целия период на съществуване на сградата.

Време е да свалите всички тези притеснения от плещите си и да се възползвате от качествена топлоизолация с каменна вата от Knauf Insulation.