Започна сезонът на активните строителни дейности – време е да топлоизолираме!

За да постигнете максимален комфорт в своя дом през цялата година, трябва да обърнете сериозно внимание на стайната температура, която поддържа Вашето жилище и през четирите сезона. Статистиките сочат, че оптималната температура в затворено помещение е ключов фактор за здравето на обитаващите, защото от нея зависи и чистотата на въздуха.

Топлоизолация от Кнауф

Разбира се, в топлите пролетни и летни дни, честото проветряване е решение за подобряване качеството на въздуха и, респективно, регулиране на температурата. През останалите,по-студени сезони, обаче, това „охлаждащо“ решение не работи така ефективно. За да не рискувате да достигнете до момента, в който се питате какъв компромис да направите, ние Ви препоръчваме да се доверите на качествената топлоизолация!

Топлоизолацията ще Ви гарантира постоянна и оптимална стайна температура през цялата година, без да се притеснявате, че когато се приберете у дома ще заварите парник през лятото, или иглу през зимата.

Knauf Insulation поставя качеството на топлоизолацията на първо място.

Поради тази причина, в основата на предлаганото от нас решение за фасадна топлоизолация поставяме каменната минерална вата, в производството, на която компанията има повече от 40 годишен опит.

Нашата каменна вата:

1. Подсигурява поддържане на желаната температура във Вашия дом:

  • Защитава от студ и от бързо изстиване на помещението след спиране на отоплението през зимата
  • Защитава от навлизането на топлината (отвън) във вътрешността на сградата през лятото

2. Възпрепятства появата на мухъл.

3. Дава сигурност, че Вашата фасадна изолация ще запази външния си вид независимо от метеорологичните  условия. (каменната вата е с постоянство на размерите при големи температурни амплитуди)

4. Намалява сметките за отопление и охлаждане значително.

5. Осигурява уединение и спокойствие – вече няма да чувате гръмогласните съседи.

6. Гарантира вашата пожаробезопастност.

7. Няма “срок на годност”. Каменната минерална вата е дълговечна – тя “живее” през целия период на съществуване на сградата.

Време е да свалите всички тези притеснения от плещите си и да се възползвате от качествена топлоизолация с каменна вата от Knauf Insulation.