Обявление на журито
Печеливши от състезанието До-Ре-Ми Фасада –
Римите носят награда – чисто нова фасада

София, Ноември 20, 2017

Състезанието „До-Ре-Ми фасада“ беше с продължителност от 18 септември до 22 октомври 2017 г. За периода бяха събрани общо 1 302 кандидатури, подадени онлайн, през формата за участие на уебстраницата www.fasadna-izolacia.com.

Задачата на журито беше комплексна: от големия брой кандидатури трябваше да проверят и отделят всички, спазили изискванията в Правилата за участие, да стеснят селекцията и в последствие да изберат 4-ма печеливши на голямата награда – контактната фасада с каменна минерална вата.

Получихме голям брой интересни, креативни, забавни и остроумни стихчета и поеми. Освен римите, за финалният избор по правилник оказаха влияние също изпратените снимки на сградите. Избраните четирима победители изпълниха всички условия на играта.

От името на организаторите на конкурса благодарим на всички участници за тяхното доверие и за всички положителни коментари, които получихме по време на кандидатстването. Всеки участник в това състезание има своя принос за големия брой интересни стихчета и снимки от цяла България, с които сега разполагаме. Вие всички заедно създадохте позитивно настроение и ние ви благодарим за това.

Креативността ви ни накара да увеличим броя на участниците, които ще получат утешителна награда на 36. Техните имена също ще бъдат публикувани на сайта.

Каним Ви да останете последователи на социалните канали на Knauf Insulation, защото ще проследим отблизо изпълнението на печелившите фасади през цялата 2018 г!

Сърдечни поздрави,

Членовe на журито:
1. Ники Кънчев – радио и ТВ водещ
2. Представител на Организатора „Кнауф Инсулейшън“ ЕООД – арх. Цветелена Младенова
3. Представител на Партньора „Кнауф България“ ООД – Веселин Атанасов
4. Представител на Партньора „Сен Гобен Констръкшън продъктс България ЕООД Направление Вебер“ – Иван Кирязов